Служители на Първо РУ изясняват всички обстоятелства около подаден вчера

Служители на Първо РУ изясняват всички обстоятелства около подаден вчера ...

Полицията изяснява скандала с певицата Мила Роберт във варненско заведение

Служители на Първо РУ изясняват всички обстоятелства около подаден вчера сигнал от 24-годишна столичанка.

Жалбата е за хулиганска проява на охранител от фирма, осигуряваща спокойствието в бар в района на пристанището. По случая е образуван заявителски материал, съобщиха от пресслужбата на полицията във Варна. 

Както медията ни информира, става въпрос за , че тя и неин приятел са били нападнати и удряни от служители на охранителна фирма във Варна. Всичко се е случило в ранните часове, когато компанията е празнувала, съобщи Нова тв. 

"Излязохме извън заведението. Моят приятел – Кристиян, се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре – черпеха се с шотове. Обаче в един момент започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян постоянно питаше какво е направил.Тези момчета си тръгнаха. Дойдоха 4 души от СОТ, които започнаха да бият моя приятел. След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, за да търсим такси. Тогава един от охранителите започна отново да го бие. Попитах го защо е толкова агресивен. В този момент ме удари два пъти" разказа в ефира на "Здравей, България" Мила Роберт. Тя допълни, че след известно време е получила анонимно съобщение, че трябва да подаде жалба, защото нападателят може пак да й посегне.

"Наш клиент ни изпрати поста във Facebook, който дамата е публикувала. Свързахме се с охранителната фирма. Те също разследват случая. Ние сме изцяло съгласни да съдействаме. За момента сме били доволни от фирмата, работим с нея от 2 години", коментира управителят на заведението.

От охранителната фирма заявиха, че в момента се извършва проверка и ако бъде установено нарушение, съответните охранители ще си понесат последствията.

Източник: varna24.bg