Служители на Първо РУ изясняват всички обстоятелства около подаден вчера

...
Служители на Първо РУ изясняват всички обстоятелства около подаден вчера
Коментари Харесай

Полицията изяснява скандала с певицата Мила Роберт във варненско заведение

 Служители на Първо районно управление (на МВР) обясняват всички условия към подаден през вчерашния ден сигнал от 24-годишна столичанка.

Жалбата е за хулиганска демонстрация на охранител от компания, осигуряваща спокойствието в бар в региона на пристанището. По случая е формиран заявителски материал, оповестиха от пресслужбата на полицията във Варна. 

Както медията ни осведоми, става въпрос за, че тя и неин другар са били нападнати и удряни от чиновници на охранителна компания във Варна. Всичко се е случило в ранните часове, когато компанията е чествала, заяви Нова тв. 

" Излязохме отвън заведението. Моят другар – Кристиян, се сприятели с непозната компания. Всичко беше добре – черпеха се с шотове. Обаче в един миг започнаха да се дърпат без сериозна причина. Кристиян непрекъснато питаше какво е направил.Тези момчета си потеглиха. Дойдоха 4 души от СОТ, които започнаха да бият моя другар. След това си тръгнахме от заведението и отидохме на паркинга, с цел да търсим такси. Тогава един от охранителите стартира още веднъж да го бие. Попитах го за какво е толкоз нападателен. В този миг ме удари два пъти " описа в ефира на " Здравей, България " Мила Роберт. Тя добави, че след известно време е получила анонимно известие, че би трябвало да подаде тъжба, тъй като нападателят може отново да й посегне.

" Наш клиент ни изпрати поста във Фейсбук, който дамата е разгласила. Свързахме се с охранителната компания. Те също проверяват случая. Ние сме напълно съгласни да спомагаме. За момента сме били удовлетворени от компанията, работим с нея от 2 години ", разяснява шефът на заведението.

От охранителната компания обявиха, че сега се прави инспекция и в случай че бъде открито нарушаване, съответните охранители ще си понесат следствията.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР