Служители на ООН са на място в Турция и Сирия,

...
Служители на ООН са на място в Турция и Сирия,
Коментари Харесай

В ООН почетоха с минута мълчание жертвите на трусовете

Служители на Организация на обединените нации са на място в Турция и Сирия, с цел да оценят потребностите и да дават помощ след мощните трусове, съобщи генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш.

Разчитаме интернационалната общественост да помогне на хилядите фамилии, наранени от това злополучие. Много от тях имат сериозна потребност от филантропична помощ в регионите, до които е мъчно да се обезпечи достъп, сподели Гутериш.

" Нека работим дружно в взаимност, с цел да помогнем на всички наранени от това злополучие, доста от които към този момент имаха остра потребност от филантропична помощ. Време е всички ние да покажем същата взаимност, на която бях очевидец в региона във връзка с бежанците, бягащи от един от най-трудните спорове на всички времена ", сподели Гутериш.

В Общото заседание на Организация на обединените нации бяха почетени с минута безмълвие жертвите на трусовете в Турция и Сирия.

По последни данни общо над 2300 са починалите в Турция и в Северозападна Сирия. Трусовете донесоха още опустошения в сирийските градове, опустошени от години война.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР