Служители на ОМ "Комунални дейности" - Берковица монтираха ново съоръжение

...
Служители на ОМ "Комунални дейности" - Берковица монтираха ново съоръжение
Коментари Харесай

Община Берковица обнови поломена детска площадка, призова за нетърпимост към вандализма

Служители на ОМ "Комунални действия " - Берковица инсталираха ново оборудване на детската площадка в парк "Здравец " в града. Старото беше демонтирано след многочислени вандалски прояви. Счупените пейки са отремонтирани и освежени с нова багра, паркът и беседката са почистени.
Все повече вандалски прояви по детските площадки се следят в община Берковица. Посегателства се виждат във всички региони, а най-често те са ориентирани към изкъртване на части от оградните детайли или катерушките и пързалките. Специално за детските площадки, постоянно са налице безотговорни дейности като изхвърлянето на опаковки и бутилки в този регион, макар съществуването на кошчета, потреблението на уреди от по-големи деца, юноши и даже възрастни, изпочупени пейки, огради и други
Община Берковица изрично осъжда сходни вандалски прояви и уведомява, че паркът е под непрекъснато видеонаблюдение, като показва безапелационното си мнение, че всевъзможни прояви на вандалщина ще бъдат строго спазвани и глобени за нанесените вреди.
"Площадките са място за игри и занимания на дребни деца и всички следва да бъдат виновни, с цел да се подсигурява безвредното им прилагане ", безапелационни са от общината.
Местната администрация приканва жителите и гостите на града дa пpoявявaт нeтъpпимocт ĸъм всички хулигански прояви и дa cигнaлизиpaт за тях нa дeнoнoщния телефон в общината 0953/88418.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР