Служители на Общинска полиция са установили, че 53-годишен мъж от

...
Служители на Общинска полиция са установили, че 53-годишен мъж от
Коментари Харесай

Софиянец извърши 5 нарушения при паркиране на пловдивска улица

Служители на " Общинска полиция " са открили, че 53-годишен мъж от София е направил по едно и също време 5 нарушавания, паркирайки на пловдивска улица.

Свалени са регистрационните номера на автомобила, който софиянецът е купил от Кюстендил, само че транспортното средство е било с прекъсната регистрация по отношение на подадена информация от Гаранционен фонд за неплатена лавица на " Гражданска отговорност ".

Освен че е паркирал в еднопосочна улица на място, предопределено за хора с увреждания, без да има документ за това, водачът е бил разгласен в полицията и за търсене - за определяне на адрес, като очевидец по гражданско дело.

Справка в масивите на Министерство на вътрешните работи сочи, че 53-годишният Яни има шофьорска брошура от 24 години, като за този интервал има формирани 18 акта и 14 фиша.

Извършените от него нарушавания най-вече са свързани с погрешно паркиране и неизползване на предпазен колан. Два от актовете са за снимани скоростни нарушавания - оповестяват от пресцентъра на ОДП-Пловдив.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР