Служители на община Варна в лицето на ПП се опитват

...
Служители на община Варна в лицето на ПП се опитват
Коментари Харесай

Общинари от ПП във Варна искат да премахнат шатра с разрешително на ГЕРБ

Служители на община Варна в лицето на Политическа партия се пробват да заглушат гласа на опозицията и да ни попречат да организираме предизборната си акция в центъра на града. Страх ги е, че ще изгубят изборите ли, за това сигнализират във фейсбук от Политическа партия ГЕРБ-СДС, чиято шатра, когато има избори, постоянно е на същото място на площада в морската столица.

Като не могат да изпъкнат с хрумвания и причини, решили да отстраняват шатрата, която сме сложили за срещи с гласоподаватели. Имаме позволение за нейното слагане, само че през днешния ден две общински служителки бяха използвани, с цел да ни връчат констативен протокол за незабавното ѝ унищожаване. С изцяло несъстоятелни претекстове по зле скърпен сюжет, декларират от ГЕРБ-СДС.

На същото място сме при всички избори, водим положителна акция и постоянно сме уважавали демократичното право на останалите участници в изборния развой да организират пропаганда при изискванията и реда, които законът постановява.

Очевидно за променкаджиите отпред на община Варна наредбите и законите не значат нищо. Говорят за господство на закона, а погазват разпоредбите със същата лекост, с която основният дилетант на републиката Кирил Петков потъпка Конституцията,. декларират още от ГЕРБ-СДС.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР