Служители на Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен са

...
Служители на Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен са
Коментари Харесай

След гонка с полицията: Задържаха неправоспособен мотоциклетист в Шумен

Служители на Областната дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи в Шумен са задържали 20-годишен недееспособен мотоциклетист за разстройване на полицейска инспекция и водач с 2,98 промила алкохол, оповестиха от пресцентъра на полицията в града. 

Пътни служители на реда, които патрулирали в шуменския квартал „ Дивдядово “ на 2 юли, в късните следобeдни часове виждат мъж, който ръководи мотор със прикрит регистрационен номер. Подаден му е звуков и светлинен сигнал да спре. Водачът обаче форсира скоростта си на придвижване, минава по бул. „ Велики Преслав “ без да съблюдава знаци и сигнализация, и продължава да се движи по ул. „ Преслав “ с висока скорост. Полицейският екип се движи зад него, още веднъж му подава сигнали да спре, само че мотоциклетистът продължава по ул. " Шуменска комуна ", като удря странично патрулния автомобил и продължава към бул. „ Ришки проход “. На детелината към Велики Преслав губи ръководство и пада в храстите. 

Двадесетгодишният лидер от село Илия Блъсково, който няма шофьорска брошура, е арестуван за разстройване на полицейска инспекция . Моторът „ Хонда ЦБР 600 РР “, с ловешка регистрация, е негова благосъстоятелност. За осъществено закононарушение по член 270, алинея 1 от Наказателния кодекс (НК) е формирано бързо произвеждане.

Служители на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, към 21:35 часа на 1 юли, покрай разклона за село Васил Друмево, стопират за инспекция лидер на лек автомобил „ Лада “ с шуменска регистрация. Зад кормилото във очевидно нетрезво положение е 55 годишен мъж от село Дибич. Той е тестван за шофиране след приложимост на алкохол. Дрегерът регистрира 2,98 промила в издишания въздух

Мъжът отхвърля да даде кръвна проба за разбор, след което е арестуван за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. За осъществено закононарушение по член 343 „ Б “ от Наказателен кодекс е формирано бързо произвеждане.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР