Служители на Областната дирекция на МВР в Силистра ще правят

...
Служители на Областната дирекция на МВР в Силистра ще правят
Коментари Харесай

Полицаи ще правят изнесени приемни с граждани в Силистренско

Служители на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Силистра ще вършат изнесени приемни с жители в дребни и отдалечени обитаеми места на региона, оповестиха от дирекцията.

Съгласно одобрен график до края на юли мобилен екип, включващ чиновници на секторите " Противодействие на престъпната престъпност ", " Противодействие на икономическата престъпност " и " Пътна полиция ", ще организира срещи по въпроси на сигурността и реда с представители на локалната власт и поданици на обитаеми места от общините Главиница, Ситово и Дулово. 

Целта на изнесените приемни е да се реализира по-добър резултат в противодействието на стандартната престъпност и опазването на публичния ред в дребните обитаеми места. Те се провеждат без значение от чиновниците , обслужващи съответния регион.

Гражданите и представителите на локалната власт имат опция да подават сигнали по отношение на пътната сигурност, опазването на публичния ред, за осъществени закононарушения, както и сигнали, налагащи предприемане на дейности от други способени институции.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР