Служители на Напоителни системи - клон Долен Дунав организираха протест

...
Служители на Напоителни системи - клон Долен Дунав организираха протест
Коментари Харесай

Служители на „Напоителни системи“ излязоха на протест в Русе

Служители на " Напоителни системи " - клон " Долен Дунав " проведоха митинг пред постройката на регионалната и общинската администрации в Русе в отбрана на шефката си Миглена Трифонова, която е на поста от 5 години. Причина за недоволството е, че, съгласно тях, се приготвя нейната промяна.

" Искаме бордът на шефовете на " Напоителни системи " да анулира решението си за преустановяване контракта за ръководство на Миглена Трифонова ", сподели Хрипсиме Хвалевска - финансов инспектор в клон " Долен Дунав " и ръководител на синдикалната организация в сдружението към КНСБ.
 Българска телеграфна агенция
Тинка Борисова, която замества от десетина дни Миглена Трифонова, защото отсъства от работа, изясни, че не е виждала документално решението на борда, само че такова имало. По думите й Трифонова е съумяла да сплоти чиновниците и стои зад всеки един. " Тя се докосна до всички обекти. Имаше помпени станции, в които не беше стъпвал шеф. Работници с над 20-годишен стаж видяха за първи път шеф в нейно лице ", изясни Борисова.
 Българска телеграфна агенция
Диана Иванова, която е началник на отдел в клон " Долен Дунав ", обвързван с отводняването и с обектите, предпазващи от нездравословното влияние на водите, сподели, че с помощта на Миглена Трифонова сега работят осем помпени станции. " Всеки ден нещо се разрушава, а тя е човек, който гради. Работя в системата от 2008 година и мога самоуверено да настоявам, че към този момент работим с институциите. Ние сме една сплотена машина, едно колело, което се завъртя ", изясни Иванова.
 Българска телеграфна агенция
Служителите издигнаха транспаранти с надписи " Подмяна на смяната ", " Не на подмяната! ", " Не проваляйте напоителния сезон, запазете работещите отводнителни системи ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР