Служители на МВР задържаха 61-годишен българин на автомагистрала Тракия“, издирван

...
Служители на МВР задържаха 61-годишен българин на автомагистрала Тракия“, издирван
Коментари Харесай

Арестуваха българин на АМ „Тракия“, заподозрян в Австрия за пране на 170 хил. евро

Служители на Министерство на вътрешните работи задържаха 61-годишен българин на автомагистрала „ Тракия “, търсен от Австрия по съмнение в изпирането на 170 хиляди евро, добити от незаконна активност, оповестиха от вътрешното ведомство.

Днес преди обяд той е локализиран да се придвижва с автомобил по автомагистралата в посока Бургас. След основана организация мъжът е арестуван на аутобана наоколо до Пловдив.

Действията на Министерство на вътрешните работи са по отношение на европейска заповед за ареста му, постановена от прокуратурата в град Велс, Австрия. По случая са известени способените органи с оглед следващи дейности по осъществяване на заповедта за арест.

Вчера от Министерство на вътрешните работи задържаха във Велинград различен българин, който е търсен от испанските управляващи. Причината е, че той е наказан в Малага на две години и три месеца затвор за присъединяване в проведена незаконна група, занимавала се с взломни обири, обири на коли, измами и приемане на крадени артикули.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР