Служители на МВР провеждат специализирана полицейска операция на територията на

...
Служители на МВР провеждат специализирана полицейска операция на територията на
Коментари Харесай

Жандармерия и полиция окупираха видинското село Арчар

Служители на Министерство на вътрешните работи организират профилирана полицейска интервенция на територията на видинското село Арчар. Полицейски постове правят инспекции на пътя, съобщи Българска телеграфна агенция.
За почналата полицейска акция потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин. От там прецизираха, че от сутринта вземат участие пет екипа на жандармерията, чиновници от Районното ръководство във Видин и ОДМВР - Видин - охранителна, пътна, престъпна и икономическа полиция.
Специализираната интервенция се организира за противопоставяне на стандартната престъпност, обезпечаване на добър публичен ред и пътна сигурност. 
От началото на месец март това е четвърта профилирана полицейска интервенция, провеждана на разнообразни територии на област Видин. Те се извършват регулярно по отношение на предписание на служебния вътрешен министър за противопоставяне на битовата престъпност, обезпечаване на висока сигурност в обитаемоте места и полицейско наличие в уязвими региони, допълват от пресцентъра.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР