Служители на МВР от Видин излизат утре отново на протест

...
Служители на МВР от Видин излизат утре отново на протест
Коментари Харесай

Полицаи от Видин отново излизат на протест

Служители на Министерство на вътрешните работи от Видин излизат на следващия ден още веднъж на митинг с претенции за промени в системата за вътрешна сигурност и 25-процентно нарастване на заплатите, сподели Емилиян Недялков, регионален ръководител на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.
"Към сегашния миг няма никаква изясненост във връзка с това изобщо дали е планувано и с какъв брой нарастването на заплатите на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, както и това, че към момента по този начин наречената промяна върви в някаква форма на парче. Не се получава по този начин наречения функционален разбор в целокупност. Това са двете съществени неща, поради които се постанова да напомним, че ние сме в митинг и не сме спирали. Имаме разнообразни форми през месеците от 20-и февруари насам. Във Видин е планувано да бъде в 12:05 часа, т.е. в обедната отмора пред ОДМВР-Видин. Очаквам сътрудници от Районно Видин, ОДМВР Видин, както и сътрудници от гранична. Имаме заплануван и народен митинг на 12-и юни в София ", съобщи той.
В протестните дейности ще се включат и чиновници в полицейските ръководства в Белоградчик и Кула, добави Емилиян Недялков./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР