Служители на МВР и техни колеги от Солун задържаха автор

...
Служители на МВР и техни колеги от Солун задържаха автор
Коментари Харесай

Задържаха трио телефонни измамници при акция в Солун и Ветово

Служители на Министерство на вътрешните работи и техни сътрудници от Солун задържаха създател на телефонна машинация и две негови съучастнички, оповестиха от полицията.

Действията са от 22 и 23 август на територията на Солун, Гърция, и Ветово, област Русе. Операцията е осъществена в съгласуваност със Службата за отбрана на имуществото в Солун. Работата е почнала след телефонна машинация, осъществена на 20 август. По схемата " нужда от средства за незабавна интервенция на непосредствен " жертва на закононарушението станала стара жена от Солун , от която са отнети 30 000 евро.

Първоначално на територията на гръцкия град е арестувана 67-годишна жена, българка, в която е била открита част от отнетата посредством машинация сума - 21 650 евро и 229 $. Малко по-късно, на адрес във Ветово, е арестуван и фактическият причинител на закононарушението, мъж на 40 години. По случая е открита и съпричастност на още една българка - на 65 години, която поради заболяване от COVID-19, все още не е арестувана.

И тримата участници в незаконната скица са с голям брой криминалистически регистрации и осъждани. Работата по случая продължава под надзора на Районната прокуратура в Русе.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР