Служители на КАТ и НСО са влезли в пререкание край

...
Служители на КАТ и НСО са влезли в пререкание край
Коментари Харесай

КАТ и НСО спорят край мерцедеса на Десислава Радева

Служители на КАТ и НСО са влезнали в спречкване край мерцедеса, в който се вози брачната половинка на президента Десислава Радева. Това излиза наяве от видеоклип, сниман от Богдан Асенов и оповестен в профила му във Facebook, заяви " 24 часа ".

Софиянецът, чийто глас се чува зад кадър твърди, че по обяд е станал очевидец на любопитната преживелица, която най-вероятно се развива на бул. " Фритьоф Нансен ". Според него служителят на Пътна полиция е спрял бронирания автомобил, защото се е движел в насрещното придвижване. Асенов не е снимал нарушаването, а разногласието сред катаджията, водача на мерцедеса и охранителка от НСО от екскорта на Радева.

В обществените мрежи започнаха разисквания дали брачната половинка на президента е била в автомобила. Според специалист по сигурността наличието на служителка от НСО евентуално удостоверява, че Радева е била зад тъмните стъкла на черния автомобил.

От записа излиза наяве, че тя и служителят на реда спорят прочувствено кой какъв брой години работи в системата. Жената загатва цифрата 18 години.

Репортери удостоверяват, че брюнетката е един от най-опитните фрагменти на НСО. Тя е част от екипа, който охранява Десислава Радева, а преди този момент е отговаряла за сигурността на президентшата Зорка Първанова.

" Обърнете се към НСО ", по този начин сбито е дала отговор Радева пред вестника.

По-късно обаче пред Нова телевизия тя е отрекла да е била в колата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР