Служители на ГДНП предотвратиха нелегален трафик на хора. С помощта

...
Служители на ГДНП предотвратиха нелегален трафик на хора. С помощта
Коментари Харесай

Служители на ГДНП предотвратиха нелегален трафик на хора

Служители на ГДНП предотвратиха незаконен трафик на хора. С помощта на лента за наложително прекъсване са арестувани лидерът на товарния автомобил и спътничката му. Установени са 6-ма непознати жители без документи за идентичност.

Специализираната полицейска интервенция по противопоставяне на незаконната миграция е осъществена в днешния ден от чиновници на ГДНП. Операцията е осъществена след следствие по сигнал, постъпил в основната дирекция, за подготвян от лица от престъпния контингент транспорт на незаконни мигранти от региона на българо-турската граница до покрайнините на гр. София.

След потвърждаване на данните и основана организация, към 15.00 часа на непрекъснато настоящия надзорен пункт на автомагистрала “Тракия ”, при тунелите на “Траянови врата ”, униформените подали сигнал за прекъсване на лидер на т.а. „ Форд Рейнджър “. След като водачът не се подчинил и ускорил придвижването на транспортното средство, опитът му да избяга бил осуетен благодарение на ленти за наложително прекъсване.

Установена е самоличността му, 55-годишен, както и на спътничката му – на 41 години. При последвалия надзор в купето и багажното поделение служителите на реда открили 6 –ма непознати жители, които били без документи за идентичност, самоопределили се като сирийци. Извършеният тест на лидера е отчел позитивен резултат за приложимост на наркотични субстанции.

По случая е формирано досъдебно произвеждане в РУ- Костенец, работата по което продължава.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР