Служители на ГДБОП, под ръководството на Специализираната прокуратура, провеждат специализирана

...
Служители на ГДБОП, под ръководството на Специализираната прокуратура, провеждат специализирана
Коментари Харесай

Барети нахлуха в заложни къщи и заведения, собственост на брат на депутат от БСП

Служители на ГДБОП, под управлението на Специализираната прокуратура, организират профилирана акция в Русе против проведена незаконна група за рекет и разпространяване на опиати. Това заяви представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.
Акцията е почнала рано тази заран, като се ревизират заложните къщи и заведенията на брата на депутата от Българска социалистическа партия Георги Стоилов - Илия. Илия Стоилов е прочут като индивида, който държи нощните клубове с танцьорки в Русе.
Претърсвания и изземвания са осъществени в заведение на централната улица "Борисова ", в намиращата се в пресечката й заложна къща "Монарх ", както и в едноименния нощен клуб на ул. "Райко Даскалов ". В момента те се охраняват от въоръжени служители на реда с качулки. Претърсват се и коли.
По думите на представителя на основния прокурор Румяна Арнаудова е рано да се дава публична информация, само че се касае за следствие на проведена незаконна група за рекет. По непотвърдена информация има арестувани 8 души.
Депутатът от Българска социалистическа партия Георги Стоилов съобщи по телефона, че не знае детайлности по случая и няма никаква визия защо става въпрос.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР