Служители на ГДБОП нахлуха на грешно място при акция срещу

...
Служители на ГДБОП нахлуха на грешно място при акция срещу
Коментари Харесай

Проба-грешка и пак грешка: Служители на ГДБОП нахлуха в празна къща при акция срещу лихварите във Видин - 112

Служители на ГДБОП нахлуха на неверно място при акция против лихварите във Видин, при която са арестувани няколко души. Една от къщите, където влезнали те, била празна, защото притежателите й са в Германия, заяви бТВ.

За обстановката съобщила Славка Иванова, която живее в прилежащ парцел. Собственикът на злощастната къща е неин племенник.

" Заключена врата са изкъртили. Нова врата също са счупили. Бях на прозореца, споделих им да не чупят вратата. Чуха, че споделям
името на момчето, ревизирали са – това е по простъпка. Момчето потегля през днешния ден от Германия, с цел да подаде тъжба и да заплащат вратата. Сега тази нощ няма да спим. Как можем да оставим – вътре има обзавеждане и всичко ", възмущава се дамата.

Не за пръв път ГДБОП работи на правилото " проба-грешка. При сходна акция през 2020 година маскираните ченгета още веднъж се оказаха на неуместно място - в дома на нищо неподозиращо семейство в столичния квартал " Левски ", поради проблем с навигацията. Търсят проведена незаконна група за рекет и опиати, само че откриват младо семейство с бебе.

Бащата бил окован в белезници, по думите му служителите на реда употребявали електрошок по отношение на него, удряли го по главата, а също видял, че ритали брачната половинка му. Едва по-късно попитали дали се споделя Станислав и когато разбрали, че не са попаднали на правилния човек, изчезват за секунди.

" Такива неточности се случват ", се извиниха тогава от ГДБОП.

Това не е единственият образец - преди години тежко въоръжени нахлуха и в дома на артиста Красимир Аврамов при интервенция с кодовото име " Недосегаемите ". И той бе прострян на земята и окован в белезници.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР