Служители на Държавното горско стопанство в Нови пазар, съвместно с

...
Служители на Държавното горско стопанство в Нови пазар, съвместно с
Коментари Харесай

Задържаха четирима, превозвали контрабандно дърва за огрев в землището на село Църквица

Служители на Държавното горско стопанство в Нови пазар, взаимно с горски стражари от мобилните контролни екипи в града и в Тервел, задържаха в землището на село Църквица нощес четирима бракониери при транспортиране на дърва за огрев, оповестиха от пресцентъра на Североизточното държавно дружество. 

Дървосекачите са хванати при транспортиране на два пространствени кубически метра дърва за огрев от типа цер, натоварени в две каруци, които не са били съпроводени от превозен билет и са нямали контролна горска марка.

На причинителите са формирани четири акта по Закона за горите. 

С бракониерски улов бе открит и арестуван при осъществяване на линеен надзор от екип на пътна полиция, към 4:30 часа, на 24 септември. При осъществената инспекция в автомобила му бяха открити и конфискувани разчленен мъртвец на елен, който бил подложен в найлонови чували, както и ловна карабина „ Уинчестър “ с пълнител и сложени три боеприпаса. Двама бракониери бяха арестувани в нощните часове на 3 против 4 февруари от горски стражари от Североизточното държавно дружество по време на обход.

От нарушителите бяха иззети две каруци и два пространствени кубика дърва за огрев, формирани им бяха четири акта и два констативни протокола.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР