Служители и специализирана техника на областната дирекция на МВР във

...
Служители и специализирана техника на областната дирекция на МВР във
Коментари Харесай

Полицията във Враца помогна на закъсалите в преспи коли в областта

Служители и профилирана техника на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца помогнаха за почистване на пътни артерии на територията на община Оряхово, оповестиха от полицията.
В резултат на изобилен снеговалеж и мощен вятър по пътя Оряхово-Мизия и Оряхово-Селановци-Кнежа, бяха формирани навявания и приспи, които направиха невероятно придвижването в тези сектори.
В първите часове на 24 март, в непроходими преспи попаднаха голям брой коли, а придвижването беше лимитирано за разчистване. В помощ на работещите служби и ведомства се включиха екипи на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца и от Районно ръководство „ АЕЦ Козлодуй “, които с инженерна и високопроходима техника (БТР) оказваха подпомагане за евакуиране на леките коли от снежните преспи.
В работата по почистване на проблемите трасета се включиха и чиновници на РСПБЗН Враца и Оряхово. Работата на чиновниците на Министерство на вътрешните работи е траяла до късните часове на деня, като последния сигнал за оказване на техническа помощ е бил в 23.30часа, за евакуиране на закъсали в преспи леки коли по трасето село Селановци-Кнежа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР