Служител, работещ във филипинската провинция Кавит, прави секс със секретарката

...
Служител, работещ във филипинската провинция Кавит, прави секс със секретарката
Коментари Харесай

Палав шеф се издаде, че прави секс със секретарката си

Служител, работещ във филипинската провинция Кавит, прави секс със секретарката си по време на онлайн конференция в Zoom и включва видеото без да желае, оповестява Daily Mail, представен в обява на уеб страницата " Лента.ру ".

В сряда (26 август) чиновниците на селския съвет на Фатима Дос се събират на постоянна конференция, като за задачата употребяват онлайн платформата за видео чат Zoom. По-късно техният началник Хесус Естил се причислява към срещата онлайн. Тъй като Естил не е добър с технологиите, по неточност натиска неверен клавиш и включва камерата си. Подчинените стартират да разискват настоящи проблеми, след което водачът им се изправя и отива до жена, която седи на дивана, на няколко крачки от компютъра.

Не знаейки, че всички ги виждат, шефът и дамата стартират да вършат секс пред ужасените си сътрудници. По-късно дамата е разпозната като неговата секретарка, която е и счетоводител във компанията. Един от сътрудниците на Естил съумял да запише интимната сцена и по-късно пуска видеото, с което убеждава някои селяни да подадат петиция за премахване на шефа на съвета за неуместно държание. Министерството на вътрешните работи и вътрешното самоуправление съобщи, че Естил ще бъде отхвърлен от служба, отбелязва още БГНЕС.

" Това не е просто засегнатост, а тежко закононарушение. Ще създадем всичко допустимо да го накажем. " Естествено въпросният чиновник изиска амнистия, само че не е толкоз просто, съобщи представителят на министерството Ричард Херонимо. Нито Естил, нито неговата секретарка са се появили на работа, откогато видеото е оповестено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР