Служител на ВМС на САЩ е арестуван за предаване на

...
Служител на ВМС на САЩ е арестуван за предаване на
Коментари Харесай

Служител на ВМС на САЩ е задържан за предаване на секретни данни за ядрени подводници

Служител на Военноморски сили на Съединени американски щати е задържан за предаване на класифицирани данни за нуклеарни подводници. Съпругата му също е арестувана в Западна Вирджиния,.

Става въпрос за 42-годишния Джонатан Тоби, който е имал достъп до секретна информация, оповестява уеб страницата на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.
 The Washington Times: Все повече американци са марксисти и поддържат демонтажа на капитализма The Washington Times: Все повече американци са марксисти и поддържат демонтажа на капитализма
Центърът за културни проучвания към Християнския университет в Аризона, в представително изследване измежду 2000 възрастни американци, уст...

Според американските управляващи през април 2020 година той се е опитал да се свърже с неназована непозната страна, предлагайки да трансферира данни за структурата на силовите установки на атомните подводници на Военноморски сили на Съединени американски щати против възнаграждение.

С Тоби се свързва чиновник под прикритие на Федералното бюро за следствия (ФБР) на Съединени американски щати, който се показва като представител на страната, която се интересува от тази информация.

Впоследствие, Тоби, със съдействието на брачната половинка си, два пъти трансферира секретни данни, като получава премия в размер на най -малко 100 хиляди $ в криптовалута. В събота той беше арестуван в Западна Вирджиния, до момента в който се опитваше да съобщи класифицирана информация за трети път.

Тоби и брачната половинка му са упрекнати в скрит план и нелегално предаване на класифицирани данни на непозната страна. Те са изправени пред пожизнен затвор и санкция до 100 000 $.
 Der Spiegel: Различията сред Запада и Изтока пречат на Европейски Съюз да се освободи от Съединени американски щати Der Spiegel: Различията сред Запада и Изтока пречат на Европейски Съюз да се " освободи " от Съединени американски щати
Изтеглянето на американски войски от Афганистан и основаването на нов боен съюз сред Австралия, Англия и Съединени американски щати, не съумя да нака...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР