Служител на Синя зона в Пловдив поиска да носи оръжие,

...
Служител на Синя зона в Пловдив поиска да носи оръжие,
Коментари Харесай

Заплашват служител на Синя зона в Пловдив, той иска оръжие

Служител на " Синя зона " в Пловдив изиска да носи оръжие, не му позволиха. 

Полицията не позволи на чиновник на " Синя зона " в Пловдив да удължи периода си на разрешението за носене и приложимост на огнестрелно оръжие. Мъжът, който е някогашен военнослужещ, се жалвал пред съда, само че и магистратите изрично отказали. Той подал молбата си за продължение на разрешителното до началника на Четвърто районно, написа

Изтъкнал, че от 15 години има позволение за предпазване, носене и приложимост на оръжие и че няма нарушавания за това време. Посочил, че работата му в " Синя зона " е обвързвана с непрекъснати закани за възмездие от страна на глобени водачи и желал да получи опцията да се самоохранява. 

След получения отвод, от Министерство на вътрешните работи е заповядано е да се изземе персоналното огнестрелно оръжие на пловдивчанина – револвер „ Макаров “, тиня. 9х18, дружно с боеприпасите и разрешението за него. Той ще би трябвало да заплати 100 лева разходи на Министерство на вътрешните работи. Все отново има опция да апелира решението на магистратите пред Върховния административен съд.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР