Служител на реда е заподозрян за побой край Перник. Потърпевши

...
Служител на реда е заподозрян за побой край Перник. Потърпевши
Коментари Харесай

Служител на МВР е заподозрян за побой заради дълг край Перник

Служител на реда е обвинен за побой край Перник. Потърпевши описват, че са нападани от жандармерист поради 300 лв. и изпратиха до bTV фрагменти от случая.

Според описа им, до момента в който двойката, момиче и момче, пътуват към София с колата си, са засечени от автомобила на служителя на реда и жена му.

След като отбили настрана, са нападнати от жандармериста, твърди още потърпевшото момиче.

Поводът за нападението е обвиняване, че приятелят на потърпевшата дължи на служителя на реда 300 лв. след продажбата на мотор. Пострадалите отхвърлят.

" Аз не се усещам добре, непрекъснато мисля ся случилото се, тормозя се за себе си, след случката не дръзвам да излизам сама. Страх ме е да не ме заплашват ", споделя пострадалата Моника Симова.

„ Нашите деца не могат да излязат на улицата да се разхождат, желая да дам публичност, тъй като е брутална експанзията и не е това методът, каквото и да се е случило “, споделя Цветелина Матеева, майка на пострадалата.

Адвокатът на служителя на реда съобщи, че клиентът му не е засичал пострадалите. Според отбраната мъжът е бил изнудван от майката на потърпевшата, с цел да не популяризира тя фрагментите от случая.

От полицията в Перник споделиха за bTV, че тече следствие по случая.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР