Служител на Пътна полиция е спрял за проверка автомобил на

...
Служител на Пътна полиция е спрял за проверка автомобил на
Коментари Харесай

Катаджия спрял автомобил на НСО за шофиране в насрещното

Служител на Пътна полиция е спрял за инспекция автомобил на НСО. 
 Министерство на вътрешните работи простъпка проверило кола на НСО с дамата на президента (обновена)
Според свидетел на случая в региона на НДК, длъжностен автомобил на НСО с включени светлинни сигнали е навлязъл в насрещното придвижване, поради което е спрян от еднообразен служител на реда.

След прекъсването на автомобила последвала дълга препирня сред чиновниците на НСО и Министерство на вътрешните работи, което се вижда и от видео, качено във Facebook от Богдан Асенов. 

Според  " 24 часа " служителката от НСО, която се кара с служителя на реда, е част от екипа, който охранява първата дама Десислава Радева.

От видеото не излиза наяве дали в колата има охранявано лице, или не. 

От НСО отхвърлят да разясняват изнесените изказвания, че автомобилът се е движил в насрещното придвижване по бул. „ Фритьоф Нансен “ в София, нито дали по това време в него е била брачната половинка на президента Румен Радев, заяви БНР. 

Оттам прецизират, че в случай че се потвърдят нарушавания на техни чиновници, ще бъдат взети нужните ограничения. Началникът на НСО военачалник майор Данчо Дяков е назначил инспекция по случая. 

От Министерство на вътрешните работи също не разясняват случая. 

Това е втори сходен случай на недоразумение сред чиновници на НСО и Министерство на вътрешните работи на пътя. През февруари 2018 година чиновници на Жандармерията бяха създали опит да спрат за инспекция автомобил на охранителната работа, в който се возеше Десислава Радева, без да разпознаят служебната кола.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР