Служител на Общинска полиция в Разлог е бил пребит в

...
Служител на Общинска полиция в Разлог е бил пребит в
Коментари Харесай

Побой над общински служител в Разлог при проверка за незаконна дървесина

Служител на " Общинска полиция " в Разлог е бил пребит в квартал " Нов път ". Инцидентът се е случил при инспекция оповестява Българска национална телевизия.

Методи Колев получил сигнал за нарушаването и отишъл да ревизира. На мястото станало сдърпване и последвал побой. В резултат общинският чиновник получил удари по главата и тялото. Постъпил е в болничното заведение в Разлог с комоцио.

Според хората от квартала експанзията е тръгнала от самия него, а той отхвърля това. Има засилено полицейско наличие в региона.

" Това е неприемливо, съдя този акт, служителят е правил активността си, назначен е да реализира надзор, ще създадем взаимни инспекции с полицията, причинителите са арестувани ", съобщи кметът на Разлог Красимир Герчев.
 Спипаха нарушител рецидивист с противозаконна дървесина в Разлог
Спипаха нарушител рецидивист с противозаконна дървесина в Разлог

На причинителя са формирани 2 акта

" Реагирах на сигнала и отидох до ромската махала. Видях, че двама роми режат към този момент дървесината. За да имам удостоверение какво се е случило, направих фотография на господина, който режеше дървата, изригна буйно и пристъпи към мен. Започна да ме блъска, стартира да ме бие, към него се причисли втори и се пробваха да ме смъкват на земята. В това време трети, който в следствие се оказа неработоспособен с една ръка, беше взел едно дърво и стартира да ме удря по главата. Свалиха ме на земята, почнаха да ме постановат, продължиха да ме бият, след което се разотидоха ", описа потърпевшият чиновник Методи Колев.

Жителите на квартала пък настояват, че дървесината, станала причина за побоя, е била доставена в квартала от различен човек.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР