Служител на Общинска полиция е счупил камерата на телевизия "Алфа"

...
Служител на Общинска полиция е счупил камерата на телевизия "Алфа"
Коментари Харесай

Счупиха камерата на АЛФА ТВ ВИДЕО

Служител на Общинска полиция е счупил камерата на телевизия "Алфа " в постройката на Столична община. При опит на сътрудниците ни Николай Караколев и Владислав Радославов да изпълнят служебните си отговорности, те бяха блъскани от охранители на Общината, като Апостолов посегна на техническото имущество на медията, оповестяват от малкия екран.

Всичко е било снимано с персоналния телефон на водача на партия "Атака " и общински консултант Волен Сидеров.

Ето и цялостния текст на писмото, което от телевизия "Алфа " изпратиха до медиите:

На 8 ноември (петък) служителят на Общинска полиция Георги Апостолов счупи камерата на телевизия "Алфа " в постройката на Столична община. При опит на сътрудниците ни Николай Караколев и Владислав Радославов да изпълнят служебните си отговорности, те бяха блъскани от охранители на Общината, като Апостолов посегна на техническото имущество на медията ни.

Всичко това бе снимано от персоналния телефон на водача на "Атака " и общински консултант Волен Сидеров. Това се случи в наличието на шефа на Дирекция „ Сигурност “ в Столична община Кристина Лазарова.

Моля за незабавна реакция в символ на вашия професионализъм и колегиалност. За да бъдем оптимално правилни, ви изпращаме видеозапис от случилото се в петък вечер. Разчитаме на оптималната уместност в отразяването и в търсенето на истината.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР