Служител на МВР е сред задържаните членове на престъпната група

...
Служител на МВР е сред задържаните членове на престъпната група
Коментари Харесай

Служител на МВР е задържан за участие в група за нелегално производство на тютюн

 Служител на Министерство на вътрешните работи е измежду арестуваните членове на незаконната група за незаконно произвеждане и разпространяване на тютюневи произведения, разрушена на 12 юни при интервенция на ГДБОП и Специализираната прокуратура в София, Благоевград, Русе и Сливен. Полицаят е взел участие в разпространяването на стоката, съобщи през днешния ден на конференция представителят на Специализираната прокуратура Сийка Милева, съобщи Българското национално радио.

Служителят е млад и работи неотдавна в отдел " Жандармерия " в Министерство на вътрешните работи. Предстои да бъде поискано на него да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

В незаконната група са взели участие най-малко още 10 души, на които вчера бяха повдигнати обвинявания за произвеждане и продажба на " марков " тютюн. От тяхната активност страната е ощетена с над 3 млн. лв. единствено от неплащане на акцизите.

Участниците са се занимавали с незаконно произвеждане на тютюн за пушене и разпространяването му до крайни клиенти в ця
Прокурор Сийка Милева, представена от " Фокус ", разгласи, че незаконната група е работила от 2017 година, а в някои интервали облагата им е била по 100 хиляди лева на месец.

Видеото е публикувано от Специализираната прокуратура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР