Служител на болница в Килмарнок е станал жертва на намушкване,

...
Служител на болница в Килмарнок е станал жертва на намушкване,
Коментари Харесай

Болница в Шотландия е блокирана с часове заради нападение с нож и други инциденти в града

Служител на болница в Килмарнок е станал жертва на намушкване , оповестява Sky News. Това е един от трите " съществени случая " в града , за които се счита, че са свързани , разясняват от полицията.

Болница " Кросхаус " е блокирана за към три часа в четвъртък вечерта.

Един случай се е случил на " Портланд Стрийт " в Килмарнок, до момента в който втори е в болница " Кросхаус " . Степента на пострадванията на жертвата не е известна.

Полицията на Шотландия заяви, че трети случай се е случил на A76 . Служители обявиха в Twitter: " В момента полицията в Шотландия се занимава с 3 евентуално свързани случая в региона на Килмарнок " .

" Първият се случи към 19.45 ч. отвън болница Кросхаус, вторият към 20 минути по-късно на улица Портланд, а третият, сериозен пътен случай, на A76, към 20.30 ч. ".

Police Scotland is currently dealing with 3 potentially linked incidents in the Kilmarnock area. The first occurred around 7.45pm outside Crosshouse Hospital, the second around 20 minutes later on Portland Street, and the third, a serious road crash, on the A76, around 8.30pm.
— Ayrshire Police (@AyrshirePolice)
" Разследванията по тези произшествия са на ранен стадий и понастоящем тези региони са отцепени . Няма причина за безпокойствие за по-широката общественост. "

Полицията на Шотландия удостовери, че случаите не се третират като свързани с тероризъм .

Блокадата в болница " Кросхаус " по-късно беше анулирана. В по-ранно изказване се споделя, че случаите в болничното заведение и на Портланд Стрийт се третират като " съществени " и се изисква от обществеността да заобикаля регионите .

В изказване Крауфорд Макгъфи, медицински шеф в NHS Ayrshire and Arran, съобщи, че " полицията в Шотландия удостовери, че рискът за пациентите, личния състав и посетителите на болничното заведение е най-малък и по тази причина тази блокировка е отстранена. На територията на болничното заведение остава огромно полицейско наличие ".

" Бихме желали да уверим всеки, който идва в болничното заведение, по-специално на всички пациенти или личен състав, идващи на промяна, че полицията на Шотландия е удостоверила, че е безвредно да се направи това. Ако обаче се притеснявате, апелирам, поговорете с локалните полицейски чиновници ".

Министърът на правораздаването на Шотландия Хумза Юсаф написа в Twitter: " Моля, слушайте полицейските указания и избягвайте както болница Кросхаус, по този начин и Портланд стрийт в Килмарк. Полицията взе участие в сериозен случай . "

Street cordoned off after reported incident at hospital
— Ruptly (@Ruptly)
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР