Служител на администрацията на Байдън и един от първите служители

...
Служител на администрацията на Байдън и един от първите служители
Коментари Харесай

Джендър от антуража на Байдън свил куфар за $2325 от летище в САЩ

Служител на администрацията на Байдън и един от първите чиновници на федералното държавно управление, които се дефинират като небинарни (т.е. нито мъж, нито жена, нито двете едновременно), беше упрекнат в кражба на пътнически багаж от летището в Минеаполис през септември, оповестяват „ Ню йорк пост “, „ Дейли мейл “ и „ Фокс “.

Сам Бринтън, заместник-помощник-секретар по изхвърлянето на отработеното гориво и отпадъците в Службата за нуклеарна сила на Министерството на енергетиката, беше упрекнат в кражба. Посочва се, че е сграбчил куфар Vera Bradley на стойност 2325 $ от багажното на летище Минеаполис „ Сейнт Пол “ на 16 септември, сочат правосъдните документи.

Бринтън, за който в документите се употребява по този начин харесваното от трансдженърите местоимение „ те “, е сниман на видеозапис за наблюдаване по какъв начин сграбчва багажа и отстранява неговия етикет, идентифициращ притежателя, се показва в документите.

По-късно безполовото създание е забелязано да употребява куфара Vera Bradley минимум два пъти, до момента в който пътува до Вашингтон на 18 септември и 9 октомври, описват проверяващите.

Първоначално Бринтън отхвърли пред служителите на реда да е откраднал куфара, само че по-късно съобщи, че го взел по простъпка и към момента го има.

„ Ако бях взел неверната чанта, ще се веселя да я върна, само че нямаше дрехи за различен човек “, споделил Бринтън първо на служителя на реда. „ Това бяха моите облекла, когато отворих чантата. “

Въпреки това Бринтън се обадил на служителя на реда два часа след първия им диалог и признал, че не е „ изцяло почтен “.

По личното му самопризнание инцидентно сграбчил неверната чанта на въртележката за багаж заради безсилие.

Бринтън, който стана един от първите небинарни чиновници в държавното управление, беше пуснат в отпуск към месец след обвиняванията. 

Говорител на енергийното министерство удостовери напускането на Бринтън пред Fox News Digital.

Ако бъде приет за отговорен, Бринтън може да получи до пет години затвор и/или санкция от 10 000 $.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР