Служещ полицай, обвинен в сексуално насилие над младо момиче, й казал, че е „самотен`

...
( Тя) ни разказа как Джон й е казал, че
Коментари Харесай

"( Тя) ни разказа как Джон й е казал, че е самотен.“

Майката на момичето каза на журито: „Тя би казала, че той е казал, че иска приятелка и че му липсва предишният му партньор.< /p>

„Тя ми казваше, че той ще й говори за самотата си и че... е самотен без приятелка и аз бих казал, че няма нужда да водиш тези разговори, не е наистина подходящо."

Тя каза, че се пита защо възрастен би казал на малко дете, че са самотни.

Родителите казаха, че въпреки че се чувстват неудобно да слушат за разговорите между дъщеря им и срещу ответника, те не се изправиха пред него.

Съдът преди това изслуша г-н Райт, който каза, че предполагаемото малтретиране на ответника е излязло наяве, след като момичето е разкрило пред асистент-учител в началното си училище.

Училището в Кардиф незабавно уведоми нейните родители и полицията в Южен Уелс.

След това служители от полицията я разпитаха на 15 юли 2021 г.

Журито гледа преди това интервюто на момичето с полицията, по време на което тя каза на полицай, че Стрингър я е докоснал неуместно под одеяло и дрехите й и ще й покаже порнографски видеоклипове с полуголи жени в тях и ще я помоли да „имитира“ действията на изпълнителите.

< p>Прочетете повече:

Тя им каза, че е имало прекъсване на предполагаемото престъпление по време на две от блокиранията поради COVID и когато ограниченията облекчиха, сексуалното насилие се възобнови.

Препис от полицейското интервю на Стрингър, в което той многократно отрича разказа на момичето за събитията, беше прочетен пред съда от г-н Райт и служителя по случая (OIC) детектив Аби Войс.

Друг свидетел, който беше приятел на подсъдимия, каза, че го познава от 24 години, но е загубила връзка с него за известно време, когато той се премести в Нова Зеландия, за да играе ръгби.

Жената каза на съда, че „той е винаги е бил по-тих“ и „личен човек“.

Тя каза, че „изобщо не се притеснява“ от поведението на Стрингър около децата. Стрингър, който е от Кардиф и е бил познат на момичето, пледира невинен и по петте обвинения срещу него.

Процесът продължава.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР