Служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай.

...
Служебното правителство трябва да го има само в екстремен случай.
Коментари Харесай

Борисов за Радев: Много му хареса две години и половина да управлява еднолично държавата

" Служебното държавно управление би трябвало да го има единствено в рисков случай. То не е политическа партия. И знайни, и незнайни хора две години и половина, до момента в който траеше този безпорядък, безвремие - нищо! Ей в този момент, минах по автомагистралата. Щеше да е подготвена от Търново до Търговище, а в този момент - нищо. И всички тези знайни и незнайни хора - посочени от един човек. Това е тирания! ". Това разяснява от Каспичан водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, представен от novini.bg

" На кого лишаваме пълномощията? Да не е безконечен?! Много му хареса две години и половина да ръководи еднолично страната. Кажете ми едно-единствено нещо, направено в страната. Освен безпорядък, бедност, чудовищна инфлация, обрани с по лев от бензина, стопиха ви приходите. Аз не скърбя за това и смятам като демократ, че Народното събрание е мястото, където би трябвало да се вземат решение всички въпроси ", добави водачът на ГЕРБ.

От години се приказва за конституционни промени и когато ГЕРБ се намеси в процеса, бяха направени нови оферти, които се одобриха. Ако би трябвало да се прекроява нещо, ще бъде направено. Има доста съществени диспути по доста тематики, добави Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР