Служебното правителство ще проведе редовно заседание в сряда, 17 август,

...
Служебното правителство ще проведе редовно заседание в сряда, 17 август,
Коментари Харесай

Фонд Земеделие с още пари за птице и свиневъди

Служебното държавно управление ще организира постоянно съвещание в сряда, 17 август, от 10 ч. при следния прелиминарен дневен ред:
ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА ДОКЛАД С НОВИ И АКТУАЛИЗИРАНИ МЕРКИ, В ОТГОВОР НА ПРЕПОРЪКАТА НА СЪВЕТА ОТ 2022 Г., ОТНОСНО НАЦИОНАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА РЕФОРМИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2022 Г. И СЪДЪРЖАЩА СТАНОВИЩЕ НА СЪВЕТА ОТНОСНО КОНВЕРГЕНТНАТА ПРОГРАМА НА БЪЛГАРИЯ (2022 – 2025 Г.), И НА ОТЧЕТНА ТАБЛИЦА – ПРИЛОЖЕНИЕ № 1 КЪМ АКТУАЛИЗИРАНАТА НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА РЕФОРМИ НА БЪЛГАРИЯ ЗА 2022 Г.
Внася: министърът на финансите
ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПРИЕМАНЕ НА СПИСЪК НА ИНОВАТИВНИТЕ УЧИЛИЩА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023 ГОДИНА.
Внася: министърът на образованието и науката
ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 283 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2021 Г. ЗА ПРИЕМАНЕ НА СПИСЪК НА ПРОФЕСИОНАЛНИ НАПРАВЛЕНИЯ И ЗАЩИТЕНИ СПЕЦИАЛНОСТИ Пожарна охрана ЧЛ. 95, АЛ. 7, Т. 8 ОТ ЗАКОНА ЗА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ.
Внася: министърът на образованието и науката
ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ Пожарна охрана БЮДЖЕТИТЕ НА ОБЩИНИТЕ ЗА 2022 Г. ЗА ФИНАНСОВО ОСИГУРЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ Пожарна охрана НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА „ ОПТИМИЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШНАТА СТРУКТУРА НА ПЕРСОНАЛА “, ОДОБРЕНА С РЕШЕНИЕ № 302 НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТ 2022 Г. ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИ ПРОГРАМИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО.
Внася: министърът на образованието и науката
ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ Пожарна охрана БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВЕН ФОНД „ ЗЕМЕДЕЛИЕ “ ЗА 2022 Г. ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ЛИКВИДНОСТ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНИ И ЗА ПОДКРЕПА НА СВИНЕВЪДИТЕ И ПТИЦЕВЪДИТЕ ЗА ХУМАННО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ, КАКТО И ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА ПОДКРЕПА ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ СТОПАНИ Пожарна охрана НАЦИОНАЛНИ МЕРКИ ЗА КОМПЕНСАЦИИ НА ПОВИШЕНИТЕ ЦЕНИ НА ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ, ФУРАЖИ, ПРЕПАРАТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА, ГОРИВА И ТОРОВЕ.
Внася: министърът на земеделието
ПРОЕКТ НА ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ОДОБРЯВАНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ Пожарна охрана БЮДЖЕТА НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ ЗА 2022 Г.
Внася: министърът на външните работи
ПРОЕКТ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРЯВАНЕ ПРОЕКТ НА МЕМОРАНДУМ ЗА СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА.
Внася: министърът на външните работи

Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР