Служебното правителство предприема стъпки да смени . БСП няма да

...
Служебното правителство предприема стъпки да смени . БСП няма да
Коментари Харесай

Гечев: Служебният кабинет се опитва да смени ръководството на БСП

" Служебното държавно управление подхваща стъпки да смени ". Българска социалистическа партия няма да взе участие в процедура по импийчмънт против президента. Това съобщи Румен Гечев от Българска социалистическа партия в студиото на Българска национална телевизия.

Той запита за какво се преследват фрагментите на Българска социалистическа партия, а фрагменти, които имат отношение към основни въпроси за България и носят отговорности за външната политика, не се преследват, запита Гечев.
 Лечева безапелационна: Президентът по никакъв метод не е накърнил Българска социалистическа партия
Лечева безапелационна: Президентът по никакъв метод не е накърнил Българска социалистическа партия

Тя прикани управлението на партията да се концентрира върху изборите

По каква причина се назначава един - б.р.) за заместник-министър на защитата ? Кой беше министър на енергетиката, запита Гечев. Българска социалистическа партия са обезпокоени от това, че се вършат всеобщи кадрови промени от служебното държавно управление, ориентирани против фрагменти на социалистите. Целта била да се утежни резултата на изборите на Българска социалистическа партия.

Избирателите доста деликатно би трябвало да внимават за кого гласоподават на изборите на 2 октомври , прикани Гечев. Българска социалистическа партия застанали на страната на смяната в предходното ръководство и вместо да кажат: " Мутри стойте си на власт ", споделили " Мутри вън ".
 Шефът на НКЖИ разгласи, че е заплашван от Българска социалистическа партия
Шефът на НКЖИ разгласи, че е заплашван от Българска социалистическа партия

А Гергана Алексова била освободена поради несправяне с работата

Негативите от ръководството на четворната коалиция е, че сътрудниците не се вслушаха в рекомендациите ни за Република Северна Македония, за изгонването на съветските дипломати, уточни Гечев.

Българска социалистическа партия не е разочаровала гласоподавателите си от присъединяване си във властта , счита той.
 Корнелия Нинова: Радев два пъти съобщи Българска социалистическа партия
Корнелия Нинова: Радев два пъти съобщи Българска социалистическа партия

Сдаде поста на уволнения от нея началник на ВМЗ Сопот

В Българска социалистическа партия се оказали прави, като категорично предизвестили, че провеждането на енергийна политика въз основата на идеологически щампи ще докара до тежки стопански загуби, изясни Гечев. Проблемът с " Газпром " е проблем на Европейски Съюз, в това число и на България, само че когато политиката се бърка с стопанската система, идеологически щампи и непозната воля, то тогава резултатите са трагични, уточни той.

Българска социалистическа партия не е търговски представител на " Газпром ". " Газпром " в никакъв случай не е спирал подаването на газ към Европа , съобщи Гечев.
 Няма напрежение сред Българска социалистическа партия и Радев, твърди Свиленски
Няма напрежение сред Българска социалистическа партия и Радев, твърди Свиленски

Българска социалистическа партия се готвили за различен вид тържества на Бузлуджа

" В интерес на България е да последва другите страни от Европейски Съюз да открие сметка в рубли, без да трансформира контракта с " Газпром ", настоя той и добави, че в случай че бяхме като другите 23 страни от Европейски Съюз, разкрили втора сметка в рубли, нямало да имаме проблем с газовите доставки.

Припомняме, още в първите дни на служебния кабинет, воден от Гълъб Донев започнаха рокади на разнообразни служби както в сигурността, по този начин и в интелектуалната благосъстоятелност.

До този миг са заменени шефът на Деян Моллов, на Националната полиция, на организация, на Митова, на Аврамова.

Служебният кабинет.

Кабинетът на. за период от два месеца.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР