Служебното правителство е твърдо в намеренията си да направи всичко

...
Служебното правителство е твърдо в намеренията си да направи всичко
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Намалението на цените може да стане чрез система от мерки, не само с една

Служебното държавно управление е твърдо в желанията си да направи всичко допустимо да се повлияе на цените на стоките. Реалният резултат, който ни се желае, е трайно понижение на цените и откогато държавното управление се зае с тази тематика, има много повече промоции през последния месец. Това съобщи в ефира на министърът на стопанската система Никола Стоянов.

" Трайно понижение и бистрота в целия бранш - нещо, което е липсвало доста години наред. Затова е значим и този уебсайт, тъй като цялата информация, която се събира от институциите, се демонстрира на едно място. Но каквото и да създадем, постоянно има рецензии, а и някои хора не са разбрали предназначението на този уебсайт. Намалението на цените може да стане посредством система от ограничения, няма да стане единствено с една мярка. В това взе участие и осведомителната акция, част от която е този уебсайт, само че и законодателни промени и контрола, който упражняваме ", уточни министър Стоянов.

По отношение на уеб страницата той сподели, че за пръв път на едно място може да се види цялата информация и от Национална агенция за приходите, и от Агенция " Митници ", и от стокови тържища и борси за цените на едро, както и от екип на земеделското министерство, който събира информацията за статистиката на " Евростат ". От тази седмица се чакат и заявки от търговците на дребно, които са с оборот над 30 милиона лв.. Министърът се надява от края на идната седмица към този момент имат и техните най-евтини цени за всяка категория артикули, която оферират без промоция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР