Служебният здравен министър на Румен Радев - Стойчо Кацаров, разпали

...
Служебният здравен министър на Румен Радев - Стойчо Кацаров, разпали
Коментари Харесай

МРЕЖАТА КИПИ СРЕЩУ КАЦАРОВ! Александър Ненков гневно: Скоро ще каже, че въвеждането на мерки е изцяло отговорност на портиерите в училищата

Служебният здравен министър на Румен Радев - Стойчо Кацаров, разпали мрежата след утринното си изявление пред Нова тв. Думите на здравния министър и бягството му от отговорност за вихрещата се четвърта вълна на ковид възмутиха политици и общественици.

Представителят на ГЕРБ и кандидат-депутат от партията Александър Ненков написа: " Скоро, Стойчо Кацаров ще каже, че въвеждането на ограничения е напълно отговорност на портиерите в училищата… Евала!!! "

Общинският консултант и ръководител на групата на ГЕРБ-СДС Малина Едрева също не остана безучастна към думите на Ненков: " Не е за поверие това, което слушам в този миг от министъра на опазването на здравето Стойчо Кацаров, сега по Нова тв. Явно и назначилия го за министър претендент за президент Румен Радев приема тезата, че отговорността за публичното здраве би трябвало да е ЕДИНСТВЕНО персонален акт.
свързани новини32653преди 2 часа
Да, в демократичните общности решенията са персонални, само че в подтекста на публичния контракт. А за него е нужна позиция, водачество, не и оправдания.

И да, тези, които не могат да се убедят да защитят общностите просто не са мечтани на публични места. Точка.

За безумието по какъв начин убеждава Министерството на здравеопазването оставям без коментар. "

Музикантът Венци Мицов пък разгласи Стойчо Кацаров за голям, пъклен неуспех.

" Министър Кацаров е голям, пъклен неуспех. Нямам никаква концепция за какво Радев го назначи за втори мандат.

Здравей, България, за какво не попитате този човек по какъв начин по този начин ще мотивираме хората да се имунизират, откакто той допреди няколко месеца публикуваше статуси на Мангърката и Джуди Майковиц ", написа той, а по-късно добави още:

" От казаното от Кацаров разбрахме следното:

1. Щом хората считат, че не би трябвало да се съблюдават ограничения, дано умират, ние ограничения няма да подхващаме.

2. Какво като сме първи по смъртност в Европейски Съюз?

3. Няма да вършим нищо, задоволително положителни ограничения сме подхванали

Кажете на Радев че или би трябвало да изхвърли тоя несретник с шут, или на изборите ноември може да няма кой да гласоподава поради “стадния имунитет” и “сухите съчки”…







Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР