Служебният вътрешен министър коментира катастрофата със загинал край Варна, в

...
Служебният вътрешен министър коментира катастрофата със загинал край Варна, в
Коментари Харесай

Калин Стоянов обясни защо Кирил Петков се е возил в кола на НСО

Служебният вътрешен министър разяснява злополуката със умрял край Варна, в която взе участие и автомобил на НСО.

" Образувано е произвеждане, което се следи под надзора на военна прокуратура. Единственият метод да бъде открита скоростта по време на придвижване е автотехническата експертиза ", сподели Стоянов.

Той обясни и за какво Петков е бил в автомобил на НСО. " Като някогашен министър-председател има право в продължение на 4 години да бъде охраняван от НСО ", изясни Стоянов.

Благодари на всички чиновници от регионална дирекция на МВР-Пловдив, Окръжната прокуратура и института по логика на психиката за свършената работа и проявения професионализъм за случая, при който някогашен служител на реда се бе барикадирал в дома си. Припомняме, че Венцеслав Караджов към този момент е в пандиза.



Той напомни, че в четвъртък български жител получава доживотна присъда отнемане от свобода без право на подмяна. 

" Служители на основна дирекция " осъществявания на наказванията " отивайки на място на адреса, мъжът се барикадира в дома си и стартира да изяснява, че той жив няма да излезе от къщата, подготвен е да окаже опозиция и може да има последствия за доста хора и е декларирал, че ще нарани и себе си ", сподели Стоянов. Сформиран е щаб и е взето решение да стартират продължителни диалози и в продължение на над 10 часа мъжът се предава, без да е употребена физическа мощ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР