Служебният транспортен министър Георги Гвоздейков връчи ключовете за 80-те нови

...
Служебният транспортен министър Георги Гвоздейков връчи ключовете за 80-те нови
Коментари Харесай

„Автомобилна администрация“ се оборудва с 80 нови коли

Служебният транспортен министър Георги Гвоздейков връчи ключовете за 80-те нови коли, с които Изпълнителни организация „ Автомобилна администрация “ подменя автопарка си. Той не е подновяван от 2009 година и е над 15-годишен, разяснява Гвоздейков, представен от Българска телеграфна агенция.

Силно се надявам с тази добра визия – дрехи, нови коли, ново съоръжение, да покажем на нашето общество, че упоритостите ни са в постигането на нови високи резултати, както и така наречен Визия нула в пътната сигурност “, уточни той.

Припомняме, че Гвоздейков направи ревизия на колите през април. Те са марка Peugeot. Поръчката за колите възлиза на над 6 млн. лева, а за новите дрехи – над 1 млн. лева Така 280 чиновници ще получат лятна и зимна униформи.

Гарантирам, че това ще бъде крачката за надграждане на вашата активност, несъмнено и възстановяване на изискванията на труд, тъй като вие го заслужавате “, сподели още той.

С бюджет 2024 година има заложено нарастване на заплащането на чиновници с 15-17%, стана известно от думите на министъра. Като приоритет за организацията той дефинира и процеса на цифровизация.

Новият изпълнителен шеф на ИААА Дамян Войновски уточни, че се създава единна осведомителна система на организацията, която ще даде приоритет на електронните услуги, с цел да се понижи човешкия фактор при обработката на документите.

Моите цели са да се увеличи успеваемостта на работата на ИААА, да повишим качеството на контрола. Работим интензивно в областта на дигитализацията. “
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР