Служебният регионален министър Виолета Комитова е направила поредната смяна в

...
Служебният регионален министър Виолета Комитова е направила поредната смяна в
Коментари Харесай

Нова рокада в борда на „Автомагистрали“

Служебният районен министър Виолета Комитова е направила следващата промяна в управлението на държавното сдружение " Автомагистрали ". Вместо Валентин Вълков изпълнителен шеф към този момент ще бъде Иван Станчев. Тъй като и двамата са членове на настоящия съвет на шефовете, в съвета не се вършат промени и заради това рокадата може да остане незнайна отвън самото дружество. Такива промени по принцип не се вписват в Търговския указател, твърди " 24 часа ".

" Още не сме подхванали никакви дейности, единствено коментирахме ", сподели третият член на Съвета на шефовете на " Автомагистрали " Десислава Христова, само че не отхвърли, че има рокада.

Според източниците на " 24 часа " тримата са били извикани при министърката в понеделник вечерта и там е разисквано, че Вълков няма по какъв начин повече да остане изпълнителен шеф в полза на работата. Той се яви като претендент в провеждащия се сега конкурс за попълване на съвета на шефовете, само че комисията на Министерство на регионалното развитие го в профил от по-нататъшно присъединяване с претекст, че му липсва управнически опит.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР