Служебният премиер трябва като лети, от време на време да

...
Служебният премиер трябва като лети, от време на време да
Коментари Харесай

Служебният премиер трябва като лети, от време на време да си почине

Служебният министър председател би трябвало като лети, понякога да си почине. Така сподели ръководителят на Стратегическия съвет към президента проф. Александър Маринов в ефира на Нова телевизия в отговор на въпрос дали предварителните избори предвещават постоянен кабинет или Гълъб Донев ще се понесе към цялостен мандат на длъжностен министър председател.

" Не бива да сме счита, че служебното държавно управление мечтае да стои на мястото си допустимо по-дълго. Уверявам ви, че много мъчно се ръководи страната без постоянен и градивен парламент. Но аз сега не виждам с нещо да са нараснали възможностите след следващите избори да се получи съгласие, което да докара до устойчиво постоянно държавно управление. Пречките от преди евентуално ще се запазят и след 2 април ", уточни той.

Той съобщи, че не може да предвижда какво ще се случи, само че не вижда основни благоприятни условия един от двата блока да получи значително предимство. " Или би трябвало да се договорят за програмно държавно управление, или на есен с ария ", разяснява той.

" Нагласите за съгласие обаче са единствено теоретични, такива не виждам действително ", добави той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР