Служебният премиер Стефан Янев представя новите областни управители. Това съвещание

...
Служебният премиер Стефан Янев представя новите областни управители. Това съвещание
Коментари Харесай

Стефан Янев представя областните управители

Служебният министър председател Стефан Янев показва новите регионални шефове.

" Това заседание го вършим за, с цел да сме наясно и, че вървим в една посока за провеждането на почтени и транспарантни избори. Този ангажимент не е единствено на служебното държавно управление, само че и на ЦИК. Всички наши старания ще са отдадени на това за вота на 11 юли. Процесът да бъде обезпечен и да не се позволен негативи, на които сме били очевидци преди. Задачата ни е да не допуснем всевъзможни нередности ", сподели Янев при започване на конференцията.

" Даваме си сметка, че работим в условия на неотдавна изменена когнитивна база - Избирателният кодекс, който изисква и изборът да бъде с машини. Това е доста съществено, приказваме за повсеместен метод. Целият развой се базира на машинното гласоподаване. Ние сме сложени пред едни нови провокации. Обществото би трябвало да е уверено, че направеното подсигурява, че съотвените машини имат подобаващото осведомителното осгуряване за почтен избирателен развой ", добави той.

" Всички тези въпроси предстоят да бъдат решени, сигурен съм, че ще открит поддръжниците те са се решат бързо и дейно. Не бива да подценяваме подводните камъни, да имаме подготвеност за еластичност и ефикасни решения, които да водят до законни избори ", уточни Янев.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/786446565393475
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР