Служебният премиер Гълъб Донев направи първи коментар след предсрочния вот

...
Служебният премиер Гълъб Донев направи първи коментар след предсрочния вот
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Коалиционната формула за създаване на правителство е неизбежна

Служебният министър председател Гълъб Донев направи първи коментар след предварителния избор в неделя (на 2 октомври).

„ Коалиционната формула за основаване на постоянно държавно управление е неизбежна. Ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на „ не поддържам никого " са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание ", сподели той.

„ Изборите минаха умерено и транспарантно. Съществени нарушавания не бяха установени. Гражданите показаха свободно своя избор и желания ", акцентира той.

" Ниската изборна интензивност и високият избор в интерес на " не поддържам никого " са мотив освен за разбор, само че и за преосмисляне на политическото държание. Като не поддържат никого или не гласоподават, българските гласоподаватели задължават българските политици да предложат своя по-добра версия ", добави Донев.

" В идващите дни президентът на републиката ще свика 48-ото Народно заседание и макар всеобщите упования, ние се надяваме то да има дълъг живот. Очаквам да приключим работата по подготовката на законопроектите, свързани с Плана за възобновяване и резистентност. Това е друга съществена задача, с която встъпихме в служба като служебно държавно управление ", сподели Гълъб Донев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР