Служебният премиер Димитър Главчев ще участва в Берлин в Конференцията

...
Служебният премиер Димитър Главчев ще участва в Берлин в Конференцията
Коментари Харесай

Служебният премиер Димитър Главчев ще участва в Конференцията за възстановяване на Украйна

Служебният министър председател Димитър Главчев ще взе участие в Берлин в Конференцията за възобновяване на Украйна, оповестиха от държавната пресслужба. Основната цел на форума в немската столица е да активизира интернационалната поддръжка за реорганизация, промяна и рационализация на Украйна.
Прочетете още
Главчев ще вземе присъединяване в формалното разкриване на конференцията през днешния ден. Ще участват и немският канцлер Олаф Щолц, украинският президент Володимир Зеленски и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Служебният министър-председател ще взе участие в работната среща на държавните и държавни ръководители на тематика „ Международна поддръжка за Украйна и готовност на частни начинания за възобновяване на Украйна ". 

Главчев ще направи изявление в границите на сесията на ръководителите на делегации. Той ще участва също на приема, даван от президента на Германия Франк-Валтер Щайнмайер.

На 7 юни т.г. от Организацията за обучение, просвета и просвета на Организация на обединените нации оповестиха, че близо 30 страни са дали обещание да усилят поддръжката си за възобновяване на украинския културен бранш посредством координацията на ЮНЕСКО по време на срещата във Вилнюс по самодейност на Литва. България също е измежду тези страни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР