Служебният министър обясни колко му е било трудно да стигне

...
Служебният министър обясни колко му е било трудно да стигне
Коментари Харесай

Минеков през смях за централата на ГЕРБ: Не се качих, за да ги разочаровам

Служебният министър изясни какъв брой му е било мъчно да стигне до обстоятелствата и се съпостави с иманяр
„ Държавата би трябвало да си търси борчовете и това е работа на министрите “, сподели министърът на културата Велислав Минеков по бТВ. Той уточни, че не се наскърбява от думите на ГЕРБ.

„ Когато вади човек кирливите им ризи, това е естествена реакция. Министерството и аз не сме викали полиция. Писмото, което през вчерашния ден донесох на ГЕРБ, е с доста неприятна фактология. Видях, че се е събрала цялата войска от интелектуалци на последния етаж. Не е нужно да изпратя някой на кон, с цел да занесе писмото. Не влязох, с цел да ги отчайвам “, уточни Минеков като избухна в смях, като добави, че „ ГЕРБ са побеснели “.

На въпрос дали обича спора служебният културен министър сподели, че „ обича всичко, страната би трябвало да си търси борчовете “.

Минеков изясни, че влиза в този проблем като човек, който желал да върне собствеността на НДК, тъй като той бил закъсал доста.

Той изясни, че ще откри на ГЕРБ „ чудесни парцели, а и те самите имали “.

„ ГЕРБ не нарушават законите, те са си измислили закон, с цел да не заплащат нито стотинка. Ние им плащаме. Те живеят гратис на наш тил. Те не нарушават закона, само че нарушават целостта на НДК. Собствеността ще се върне благодарение на регионалния шеф и Министерски съвет “, добави той.

Подчерта, че му е било мъчно да стигне до документите и обстоятелствата към това завладяване.

„ Копал съм като иманяр. Първото ни заявление към тях да се издължат беше на 12 юни със период до 13 юли. Днес сме декември. Това има и честен смисъл “, съобщи Минеков.

Той регистрира както е приключил през миналите няколко месеца и даде обещание, че доста ще помогне на идващия министър, „ дори ще му предложа да поработим взаимно една седмица, с цел да знае къде е и да направи опит “, съобщи се Минеков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР