Служебният министър на вътрешните работи е в Пазарджик, където коментира

...
Служебният министър на вътрешните работи е в Пазарджик, където коментира
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Имам сестра, но тя е разведена от 2009 г.

Служебният министър на вътрешните работи е в Пазарджик, където разяснява настоящи тематики пред медиите.

" Имам сестра, само че тя е разведена от 2009 с въпросния човек. 15 години нито аз или различен член на моето семейство поддържаме контакт с него.

" Министерство на вътрешните работи няма нищо общо в обвиняванията за провокация по отношение на Димитър Стоянов,   законът е за всички ", заяви служебният министър на вътрешните работи   след ареста на проверяващия публицист Димитър Стоянов. Стоянов заплаши с оръжие мъж след свада на улицата, който по-късно се оказа чиновник на Национална агенция за приходите.

" Обикновено активацията на хората, които се занимават с пазаруването на гласове стартира тогава, когато започва и предизборната акция ", сподели той във връзка идните избори и пазаруването на избор.

Относно изказванията от по-рано през днешния ден на военачалник Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, че е живял в секретна квартира и е поддържал връзка с Николай Филипов-Ники Митничаря, отговори сбито: " Всичко е елементарно проверимо. Най-лесно е да се откри кой къде е живял.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР