Служебният министър на туризма Стела Балтова обеща да продължи с

...
Служебният министър на туризма Стела Балтова обеща да продължи с
Коментари Харесай

Стела Балтова обеща да продължи с добрите практики в туризма

Служебният министър на туризма Стела Балтова даде обещание да продължи с положителните практики в министерството и да ги надгради. При предаването на поста тя дефинира целите си.

Досегашният вицепремиер и министър на туризма Мариана Николова, която съобщи поста на служебния министър Стела Балтова изрази вяра, че ще има последователност в работата. Провеждането на сполучлив зимен сезон, подготовката на летния, изработването на единни правила за настаняване и изхранване, обезпечаването на средства за подкрепяне на туроператорите тя открои като най-важното от свършеното досега.

" Направи се доста нападателна реклама по искане на сектора, защото браншът е този, който слага дневния ред и всеки министър би трябвало да знае, че постоянно погледът му би трябвало да бъде ориентиран към сектора. Така че аз съм се съобразявала с изпълняването на политиката като орган на изпълнителната власт с настояването и визията на сектора ".

Екипът на министерството на туризма, както и този на Министерски съвет ще работи в изискванията на бистрота, честност и професионализъм. Изцяло ще бъде отдадена на професионализма на хората от бранша, уточни служебният министър Стела Балтова, която бе посрещната на входа от екипа на ведомството:

" Върховен приоритет на моята работа ще бъде запазването на здравето на работещите в туризма, както и обезпечаване на една удобна среда за тяхната активност, спокойна финансова непоклатимост, с цел да могат те получавайки съответна и точна информация от нас да развиват и извършват умерено своя бизнес. Ще продължа всичко положително, което е направено и несъмнено ще надградим това, с което да продължаваме да се усещаме горди, че посрещаме посетители в България. Разбира се, ще ни бъдат нужни взаимни старания с останалите институции, с цел да изведем България от алената зона ".

Едни от първите срещи на служебния министър на туризма ще бъдат с представителите на бизнеса, уточни още Стела Балтова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР