Служебният министър на транспорта Георги Гвоздейков, които е сред четиримата

...
Служебният министър на транспорта Георги Гвоздейков, които е сред четиримата
Коментари Харесай

Гвоздейков: Главчев ме покани да остана, останах неразбран от Кирил Петков

Служебният министър на превоза Георги Гвоздейков, които е измежду четиримата министри от кабинета на Николай Денков, които резервираха постовете си в служебния кабинет, е получил покана да остане на поста персонално от премиера Димитър Главчев.

" Получих позвъняване за среща с Главчев, изложих каква е ситуацията в министерството и получих предлагането да остана, " сподели новият остарял министър пред bTV.

По личните си думи е постъпил държавнически и отговорно поради обстановката, в която се намира страната.

" Понякога в политиката и в живота би трябвало да се вземат тежки решения, " изясни Гвоздейков за какво е предпочел да резервира министерския си пост, поради което беше изключен от “Продължаваме смяната ”.

Каза още, че за решението си да одобри предлагането на служебния министър председател е съобщил първо на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков, който е го е поканил да стане министър в кабинета " Денков "

" Бях морално виновен да му оповестя пръв. Разговорът беше много прочувствен, Кирил Петков гледа нещата под различен ъгъл, аз останах неразбираем, " призна Гвоздейков.

Допълни, че това е негово решение и " в никакъв случай няма да чуете от мен неприятна дума против Кирил Петков и Асен Василев. "

Гвоздейков разгласи, че няма прави промени в министерството, а съществена задача остава модернизацията на БДЖ със средства по Плана за възобновяване и резистентност.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР