Служебният министър на спорта определи като евтин сюжет“ казуса с

...
Служебният министър на спорта определи като евтин сюжет“ казуса с
Коментари Харесай

 Весела Лечева за казуса с избор на председател на спортната комисия: Евтина пиеса

Служебният министър на спорта дефинира като „ на ниска цена сюжет “ проблема с избор на ръководител на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта. В „ Защо, господин министър? “ на БТВ Лечева съобщи, че няма значение кой ще е ръководител на комисията, а с какво ще се занимава самата комисия. 

На 27 октомври, на брифинг в Народното събрание, номинираният от „ Продължаваме промяната “ за председател Радостин Василев заяви, че е бил помолен от представител на Движение за права и свободи да се откаже от председателството, защото имало позвъняване за това от президентството. След тридневни дебати в Народното събрание за ръководител на комисията беше избран Халил Летифов от Движение за права и свободи.

Смятам, че последна грижа на президентството е какъв желае да стане. Това беше един на ниска цена сюжет, евтина пиеса, която се представяше на публиката, с една единствена цел – доста хора желаят за един ден да станат звезди, да станат национални герои, чрез интриги, разяснява през днешния ден.

По думите ѝ проблемите пред българския спорт са доста. Тя се базира на проучване на „ Евробарометър “, съгласно което 61% от българските жители не спортуват. Лечева счита, че това се дължи на ниския бюджет на Министерството на спорта. У нас на глава от популацията се отпускат по 2,5 евро. В другия край са Дания и Холандия с близо 300 евро на човек. Смятам, че комисията може да се занимава с тези въпроси, уточни служебният министър.

Българска социалистическа партия загуби качеството си и опцията да бъде опция на ГЕРБ, разяснява още. Тежките политически неточности, които се направиха в последните две години и които ни отредиха второстепенна роля в парламентарния живот – това е най-тежкото обвиняване към управлението на Българска социалистическа партия и Корнелия Нинова, добави Лечева. По думите ѝ отговорност за това може да се поеме единствено посредством оставка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР