Служебният министър на правосъдието Крум Зарков подписа споразумение с всички

...
Служебният министър на правосъдието Крум Зарков подписа споразумение с всички
Коментари Харесай

Зарков договори диалог със синдикати в полза на членовете им - надзиратели и съдебна охрана

Служебният министър на правораздаването Крум Зарков подписа съглашение с всички синдикати на чиновниците в основните дирекции " Изпълнение на наказванията " и " Охрана ".

Споразумението касае съдействието сред правосъдния министър при реализиране на обществен разговор за гарантиране и отбрана на служебните, социално-икономическите и професионални права и ползи и за възстановяване на виталното ниво на - н адзирателите и правосъдните охранители, които членуват в синдикатите. То е за период от три години и влиза в действие от през днешния ден, оповестиха от Министерството на правораздаването (МП).

Документът е подписан в кабинета Зарков от ръководителите на Съюза на синдикални организации в системата на Министерство на правосъдието - Иван Иванов, Синдиката на чиновниците на пандизите в България - Ясен Тодоров, Синдикат " Охрана " - Петко Чалъков, Синдикат на пенитенциарните чиновници - Иван Иванов, както и на новоучредените Синдикат на чиновниците в Министерство на правосъдието - Ваня Тихова, и Синдикат на чиновниците в основна дирекция " Изпълнение на наказванията "  - Пролет Николова.

Крум Зарков благодари на синдикалистите за самодейността и осъществената работа и разяснява, че съглашението е в общ интерес .
 Надзирателите събраха 2082 подписа против ръководството на системата на пандизите
Надзирателите събраха 2082 подписа против ръководството на системата на пандизите

Министерство на правосъдието пък си продължава с поетапното въвеждане на 12-часов график
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР