Служебният министър на околната среда и водите Асен Личев очаква

...
Служебният министър на околната среда и водите Асен Личев очаква
Коментари Харесай

Асен Личев: На прага сме на по-жестоки санкции за мръсния въздух

Служебният министър на околната среда и водите Асен Личев чака по-жестоки наказания за мръсния въздух. На прага сме на нови наказания за мръсния въздух, които ще бъдат доста по-жестоки, предизвести той в ефира на Българска национална телевизия. 

По думите на Личев е доста елементарно, когато е имало ръководещи, които са били подлизурковци единствено и единствено да си запазят ръководещите позиции и постове, само че не са могли да отстояват ползите на национално равнище, Не би трябвало да се упрекват за всичко общините, прикани той. 
 Асен Личев се закани да сезира прокуратурата за заседналия транспортен съд и атакува Бойко Борисов Асен Личев се закани да сезира прокуратурата за заседналия транспортен съд и атакува Бойко Борисов
Днес съм поръчал да приготвят писмо до прокуратурата. Ще сезирам да се стартира следствие по раздел закононарушение против околната среда...

Асен Личев означи, че единствено за една седмица служебното държавно управление е съумяло да съгласува в Европейската комисия помощ за енергийните компании. В Националния проект за възобновяване и развиване Европейската комисия сложи два непреодолими въпроса – по кое време ще се спре производството на Топлоелектрическа централа с въглища и промяната в правосъдната система. Асен Личев се надява до 2038 година да бъдат направени нужните стъпки в тази посока. 

Асен Личев увери, че е спрян противозаконният импорт на боклуци и по никакъв метод не може да бъде внасян боклукът на италианската мафия у нас. Останалите тонове отпадъци, които са останали у нас ще бъдат разкарани – или да бъдат изнесени, или да бъде депониран някъде на друго място отвън територията на страна, сподели министърът. 

След обстановката с кораба " Вера Су " и какъв брой е чисто морето край „ Яйлата “, Асен Личев към момента недоумява по какъв начин един транспортен съд от 10 тона съумя да блъсне в вертикален български бряг. Последващите интервенции по спасяването на кораба бяха по-щадящи и с помощта на това, че морската вода е по-тежка в сравнение с водния разтвор на карбамида доста постепенно са изтичали амониевите съединения в морската вода. Асен Личев е упълномощил на Морска администрация да изготви екологична оценка за риска, който е основал товара на кораба върху водната екосистема и водната територия. 

В умозаключение Асен Личев е направил всички вероятни средства като длъжностен министър на околната среда и водите, с цел да не се строи на „ Каваците “ и по предпазените територии на Черноморието.
 Транспортният министър даде обещание да търси отговорност за заседналия транспортен съд още през днешния ден Транспортният министър даде обещание да търси отговорност за заседналия транспортен съд още през днешния ден
След съвещание на Министерски съвет транспортният министър Христо Алексиев разяснява вчерашното си посещаване във Варна и инспекцията на обстановката с ко...

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР