Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева се срещна

...
Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева се срещна
Коментари Харесай

Лечева обсъди с Бербо недъзите на футбола

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева се срещна с огромния български нападател Димитър Бербатов. Двамата са разискали разнообразни тематики от родния футбол, а някогашният играч на Манчестър Юнайтед е показал концепциите на своя екип, оповестиха от пресцентъра на Министерството на младежта и спорта (ММС).

Голмайсторът на Висшата лига от сезон 2010-2011 е главният конкурент на дългогодишния президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Наскоро Бербатов разяснява решението на Софийския градски съд (СГС), с което на процедура актуалният началник на централата бе приет за законен. Според Димитър обаче мнението на Софийски градски съд не се преценява с практиката на Върховен касационен съд и Устава на БФС.

 Ето и цялото известие на ММС: " Министърът на младежта и спорта Весела Лечева се срещна през днешния ден с Димитър Бербатов. Двамата разговаряха за обстановката в българския футбол, нуждата от взаимна работа на Българския футболен съюз с държавните институции, опциите за значително възстановяване на работата в детско-юношеските школи и за спортната инфраструктура в страната. Димитър Бербатов срещна Весела Лечева с концепциите и тактиката на своя екип за развиването на българския футбол ".
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР