Служебният кабинет ще стопира схемите на Асен Василев и ще

...
Служебният кабинет ще стопира схемите на Асен Василев и ще
Коментари Харесай

Костадин Костадинов сравни ПП със змия, която си сменя кожата, но си остава същата

„ Служебният кабинет ще стопира схемите на Асен Василев и ще ги пренасочат към старите. Василев беше министър председателят зад Денков, тъй като той беше сламена фигура и беше срам “, съобщи в „ Денят стартира “ по Българска национална телевизия водачът на „ Възраждане “.

Костадинов разяснява, че е останал сюрпризиран от реакцията на ПП-ДБ откакто са чули имената на номинираните за служебните министри

„ Те имат четири министъра. Георги Гвоздейков е техен министър 9 месеца. Те го защитаваха целеустремено и методично. Кирил Петков през вчерашния ден удостовери „ ние говорихме с Гвоздейков, че в случай че реши да взе участие в служебния кабинет, ще го изключим “. Те са знаели авансово, че ще бъде поканен. С Гвозйдеков е по този начин, какво вършим с Кирил Вътев - друга пътеводна звезда на ПП-ДБ “, разяснява Костадинов.

Той разяснява и думите на премиера в оставка, че Делян Пеевски е „ най-голямото зло “.

„ Денков в първите няколко дни на този парламент седнал съм до „ най-голямото зло “. Сега, в случай че се върне като народен представител ще се върне до „ най-голямото зло “ и ще си гукат непрекъснато. Това е двуличие. ПП-ДБ се трансфораха в прибавка на Движение за права и свободи “, уточни водачът на „ Възраждане “.

„ ПП-ДБ са доста забавни в опита си да се разграничат от самите себе си. Те са като змията, която си сменя кожата, само че си остава още веднъж същата “, добави той.

„ Като имаш отсреща такива детски неможачи, каквито са над 95% от представителите на ПП-ДБ, с тях е доста по-лесно, в сравнение с да се разправяш с други от твоя сан рекетьор, какъвто можем да кажем, че е Борисов, тъй като те са горе долу на една нога “.

Според него съставът на служебния кабинет е подреден още в понеделник от ГЕРБ, Движение за права и свободи и ПП-ДБ. По думите му няма да има промени в оферти от Главчев кабинет.

Според Костадинов недоволството на Политическа партия против Калин Стоянов е тъй като имат „ потребност от от зложелател. Това е част от тяхната трансформация, да се разграничават от самите себе си “, акцентира той.

Петър Волгин още мисли дали ще става номинация на евродепутат от „ Възраждане “, добави още Костадин Костадинов. 

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР